| Blog |
ABOUT ENTRY LINKS FOLLOW Dashboard



(TAMAT) Giveaway World Hijab Day by Cahaya Kekuatanku
Tuesday, 28 January 2014 • 11:19 • 1 comments
Assalamualaikum..join this :)

KLIK BANNER utk join


Kepentingan Hijab kepada Wanita.

Hijab merupakan satu cara yg digunakan oleh para wanita untuk menutup sebahagian drp aurat mereka iaitu rambut..*yelahh..mana ad perempuan diluar sana yg nak tutup rambut depa guna baldi kan?? :3 seperti mana yg korang tahu aurat wanita ialah keseluruhan tubuh badan kecuali muka & telapak tangan. Tetapi..sedihnya...kebanyakan wanita pd zaman sekarang tidak memahami erti menutup aurat yg sebenarnya..bg depa..dah tutup rambut sudah dikira menutup aurat.. *yea..sy memahami itu sebab dulu pon sy jenis mcm g2..bukn utk mmbuka pekung di dada tetapi just utk dijadikan iktibar =)
Uols mesti ingat(peringatan utk sy jugak).. uols pakai tudung tapi dedah dada(pakai tudung singkat/jarang),pakai baju lengan pendek,pakai baju adik(pakai baju ketat),xpakai stoking ..itu dikira tidak menutup aurat dgn sempurna & must remember..setiap yg terdedah itu akan disambar dgn api neraka kelak..btw..kepada yg belum berhijab..jom kita sama2 berubah.. =) ..yg belum pakai tudung jom kita pakai tudung & yang dah bertudung tp masih belum sempurna..sempurnakan lah ia..Thats all from me..and maaf banyak2 sekiranya ada salah n silap.. =)

Hadiah yg diinginkan.

Tudung Bawal
Novel Single Unavalaible



Thanks For Reading !


PASTFUTURE
D' Owner

write here for your discription.~

Giveaway Gempak

Click For Join

CREDIT!


Full Edit by: @esharky_
Owner blog: our name here
Best view:Mr Google